Megszólalt Bige László: itt a reakció a felmentő ítéletre

Megszólalt Bige László: itt a reakció a felmentő ítéletre

Igazságos és jó döntésnek tartja a Debreceni Ítélőtábla felmentő ítéletét Bige László, amely jogerősen tisztázta a Nitrogénművek tulajdonosát a vesztegetés elfogadásának vádja alól.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Jogszerű döntés született. A mostani ítélet fényében bízom a magyar igazságszolgáltatásban, és hiszek benne, hogy még nem ment tönkre

– így reagált az Agrárszektornak Bige László, akit jogerősen felmentett a vesztegetés elfogadásának vádja alól szerdán a Debreceni Ítélőtábla. Az vált valóra, amit korábban is gondoltam – tette hozzá a Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa. A nagyvállalkozót, akit portálunk nyaralása során, Ázsiában ért el, hangsúlyozta:

emellett a rajtunk lévő nyomás az nem szűnt meg. Ránk raktak közel évi 20 milliárdos különadót, tehát nem enyhül ránk nehezedő nyomás, amivel tulajdonképpen el szeretnénk lopni a vállalatunkat.

A cégvezető nem akarta mélyebben értékelni a bíróság döntését, de megerősítette, szerinte igazságos döntés született, amiben mindig hitt.

Fotó: Balázs Attila, MTI/MTVA 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?