Szőlészek-borászok, jó hírek!

agrarszektor.hu
Folytatódik a támogatások kifizetése.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Folytatódik a támogatások kifizetése azon borászatok részére, amelyek az új gépek, technológiai berendezések beszerzéséhez kapcsolódóan 2013. november 5. és 2013. december 14. közötti időszakban kérelmet nyújtottak be a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH). A 17. héten az MVH 44,6 millió forint összegű támogatás kifizetését teljesíti.

Támogatást - olyan, a hatályos borászati gépkatalógusban szereplő - új borászati gép és technológiai berendezés vásárlása után lehetett igényelni, amelyek javítják a vállalkozás összteljesítményét.

Az ágazatot szintén érintő szőlő- és gyümölcsös ültetvényekben felhasznált gázolajhoz nyújtott agrár "de minimis" támogatási intézkedés keretében az MVH a benyújtott kérelmekben foglalt jogos támogatási igények alapján ezen a héten 3,2 millió forint összegű támogatást folyósít. Az intézkedés keretében az a mezőgazdasági termelő vehet igénybe támogatást a szőlő- és gyümölcsös ültetvények műveléséhez felhasznált gázolaj után, aki legalább 0,5 hektár területű ültetvényen szőlő-, illetve gyümölcstermesztést folytat, és akinek a NAV a jövedékiadó-visszaigénylését jóváhagyta.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13