Új vezetőt neveztek ki a híres állami cég élére

agrarszektor.hu
Szappanos Pétert nevezték ki a Tokaj Kereskedőház Zrt. vezérigazgatójának. Fő feladata, hogy erősítse az állami cég térségi integrátori szerepét és végigvigye a borászat minőségi megújulási folyamatát.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A vezérigazgatónak kinevezett Szappanos Péter az elmúlt év áprilisától vezető tanácsadóként vett részt az állami borászat megújulási folyamatának stratégiai tervezésében és kivitelezésében - közölte az állami tulajdonban lévő Tokaj Kereskedőház Zrt. A "brandépítés és stratégiaalkotás mellett a termékportfólió kialakítása is az ő közreműködésével zajlott.

 

Válaszokat akar a hazai agrárszektor legégetőbb kérdéseire? Kivételes kapcsolatépítési lehetőségeket keres az agráriumban és az élelmiszeriparban?
Jelentkezzen most a Portfolio kétnapos agrárkonferenciájára!
Agrárszektor 2015: két nap, 60 előadó, 700 résztvevő, és a magyar agrárszektor legforróbb témái

Szappanos Péter a kaliforniai Berkeley Egyetemen szerzett MBA diplomát, pályafutása során dolgozott a Raiffeisen International AG-nál, az OTP Banknál és a McKinsey&Company tanácsadó cégnél is. Feladata a borászat minőségi megújulási folyamatának végig vitele, és a Tokaj Kereskedőház térségben betöltött integrátori szerepének erősítése.

A cég eddigi megbízott vezérigazgatója, Gaálné Király Enikő egyben kereskedelmi vezérigazgató-helyettesi pozíciót is betöltött a vállalatnál, a jövőben ez utóbbi tisztségében folytatja munkáját.

A Tokaj Kereskedőház a bel- és külföldi piacokon évente 6-8 millió palack bort értékesít, a tervek szerint három éven belül elérik majd a 10 millió palackot. A mintegy 130 dolgozót foglalkoztató Zrt. az idén a múlt évihez hasonló, 2 milliárd forint körüli árbevétellel számol.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 14. 05:58