Mostantól ingyenesen is fel lehet hívni a falugazdászokat

agrarszektor.hu
BirtOKOS néven telekommunikációs szolgáltatást indított a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai számára, akik a NAK szernt a piacinál kedvezőbb díjcsomagokhoz jthatnak. A szolgáltatási díj egy része leírható lesz az éves kamarai tagdíjból.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elindította BirtOKOS elnevezésű telekommunikációs szolgáltatását, amely 2017. január 10-től minden kamarai tag számára elérhető. Az elindult szolgáltatás előnyös kondíciókat kínál a tagok számára - áll a kamara közleményében.

A NAK szerint a piacinál kedvezőbb mobiltarifák közös jellemzője, hogy csoporton belül díjmentes hívást tesznek lehetővé, valamint az előfizetők a kamara mintegy 650 fős falugazdász-hálózatával is ingyenes beszélhetnek. Év végére több ezer új ügyfél megszerzését tűzte ki célul a kamara. A szolgáltatás részeként a gtagok több díjcsomag közül választhatnak legfeljebb öt SIM-kártya erejéig, a szolgáltatási díj egy része pedig leírható lesz az éves kamarai tagdíjból - közölte a NAK.

A kamara tulajdonában álló NAK Telekommunikációs és Szolgáltató Kft. az egykori Magofon Kft. bázisán jött létre, amelyet 2016 júniusában vásárolt meg a köztestület. A NAK Telekommunikációs és Szolgáltató Kft. szolgáltatóváltás mellett döntött, és új működési elv alapján kötött szerződést a Netfone Telecom Kft.-vel. A cég 2014 óta biztosít Magyarországon teljes körűen mobiltelefon-, valamint mobilinternet-szolgáltatást lakossági és üzleti előfizetőknek.

A Magofon korábbi ügyfeleinek átszerződtetése folyamatban van, a jövőben ők is a Netfone ügyfelei lesznek. A váltás számhordozással, az egyedi előfizetői szerződésében meghatározott szolgáltatások változása nélkül valósul meg. A Magofon Kft. ügyfelei tehát - közölte a NAK - továbbra is változatlan feltételekkel vehetik igénybe tarifacsomagjaikat.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?