Májusban újra itt a Nyugat-magyarországi Agrárfórum

agrarszektor.hu
Az idei, XXI. Pápai Agrárexpo fő szakmai eseménye ezúttal is a Nyugat-magyarországi Agrárfórum lesz. Ezen kívül vadászati konferenciára, tenyészállat- és nagyszabású gépbemutatóra is sor kerül.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A 2016-os Pápai Agrárexpo nagy sikerű kísérőeseménye volt a Portfolio és az agrarszektor.hu által először megszervezett Nyugat-magyarországi Agrárfórum. 2017. május 19-21. között rendezzük meg a XXI. Pápai Agrárexpót, és ez a tanácskozás idén is az agrárkamarai esemény elsőszámú szakmai rendezvénye lesz.

A nyitónapi félnapos konferencia fókuszában a legfontosabb agrárgazdasági aktualitások mellett a régió élelmiszergazdasága számára rendelkezésre álló forrásbevonási lehetőségek állnak. A résztvevők üzleti és piaci információkat, szakpolitikai és gyakorlati tapasztalatokat kaphatnak egy helyen, első kézből az ágazat legkiválóbb szakembereitől és vállalatvezetőitől, vállalkozóitól és gazdálkodóktól. További részletek a konferenciáról itt olvashatók. A rendezvényre pedig itt tudnak regisztrálni.

A pénteki nyitónapon tartják meg a szántóföldi bemutatót, valamint a szakkiállítás és vásár védnöki szemléjét is. Az egész napos programokkal (gasztrofalu, íjászat, nagy légvár és csúszdás akadálypálya, gyermek kézműves foglalkozás, mobil kalandpark, lovagoltatás) szombaton és vasárnap is várják a látogatókat, emellett szombaton a vadásznap - szakembereknek vadászati konferencia is -, a tenyészállat- és gépbemutatók, vasárnap pedig szintén a gépbemutatók ígérkeznek a fő attrakciónak.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?