Csányi Sándor új céggel bővíti a Bonafarm Csoportot

A tulajdonában lévő Bonafarm Csoportba integrálja Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgató a pápai Agroprodukt Zrt.-t, amely a közelmúltban került az üzletember érdekkörébe. Részben átalakult a Bonafarm Csoport eddigi szerkezet is, mivel egy cég új néven bővítette, egy pedig szünetelteti tevékenységeit. Az Agroprodukt integrálásával a csoport cégeinek száma ismét tizenegyre nőhet.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az Agroprodukt már a Bonafarm Csoport részét képezi, és tényleges gyakorlati integrációja most van folyamatban - tájékoztatta az agrárszektor.hu-t a Bonafarm. Mint ismert, Csányi Sándor magánszemélyektől vásárolta meg a közelmúltban az Agroproduktot, amely több mint 10 ezer hektárt művel és állattenyésztéssel is foglalkozik.

A pápai társaság integrálásával a Bonfarm Csoport aktív cégeinek száma ismét tizenegyre bővül. Most a szegedi BonOffice Kft., a Pick Szeged Zrt., a szintén szegedi Sole-Mizo Zrt., a B-Bábolna Takarmány Kft., a Bóly Zrt., a Dalmand Zrt., az ácsi Fiorács Kft., a Bólyi Agrokémia Zrt., a villányi Csányi Pincészet Zrt. és a budapesti Bonafarm Zrt. tartozik az agrárcsoportosuláshoz.

A BonOffice régi-új vállalatként szerepel a csoportban, mert a korábban is Bonafarmhoz tartozó Humán Komplex Kft. átnevezésével jött létre. A Humán Komplex 2017 elejéig csak bérszámfejtést végzett, míg most teljes adminisztrációs tevékenységet szolgáltat. A cég hatásköre így magában foglalja a dokumentumkezelési, a számviteli, a pénzügyi és az adótanácsadói tevékenységeket is. A társaság nevének megváltoztatásával e módosításokat "követték le" - tette hozzá a Bonafarm.

Korábban a Bonafarm Csoport részét képezte a Pick Szállítási Kft is, amely azonban most nincs a csoport aktív vállalatai között. E cég azonban - közölte a Bonafarm - továbbra is létezik, de most tevékenységeit szünetelteti.

Mint ismert, Csányi Sándor érdekeltségei közé tartozik a legnagyobb hazai agrárintegrátor szervezetként működő nádudvari KITE Zrt. is, és idén az üzletember tulajdonába került a mohácsi MCS Vágóhíd Zrt. is. E cégek Bonafarm Csoportba integrálása azonban nincs napirenden a vállalatcsoport tájékoztatása szerint.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?