Tábort rendeznek a hátrányos helyzetű magyar gyerekeknek: fókuszban a mezőgazdaság

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ingyenes programokkal, zöldség- és gyümölcskóstoltatással támogatja a Nógrád megyei Ráróspusztán zajló Példakép Tábort. A rendezvényen megyei, hátrányos helyzetű családból származó gyermekek vesznek részt.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A németországi Hanns Seidel Alapítvány és a Polgári Szécsényért Alapítvány közösen rendezi meg, immáron nyolcadik éve, a Példakép Tábort - írja közleményében a kamara. Az eseményen ezúttal közel száz hátrányos helyzetű, Nógrád megyei, 8-12 éves gyermek vesz részt. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a tavalyi évben is segítette az esemény megvalósulását, és idén is támogatja azt.

A nyár egyik legfontosabb és legszínvonalasabb eseménye a Kelet-magyarországi Agrárfórum, amelyet augusztus 9-én rendez meg Hajdúböszörményben a Portfolio gazdasági portál. A konferencia napirendre veszi az agrárium legjelentősebb és legaktuálisabb témáit az ágazat csúcsvezetőinek és döntéshozóinak részvételével. Szó lesz a magyar agrárgazdaság agrárpolitikai célkitűzéseiről, a nagy horderejű földszabályozási változásokról, a nyereséges növénytermelés alapvető feltételeiről és az állattenyésztés előtt álló fejlesztési-piaci lehetőségekről. A konferencia a Hajdúsági Expó programsorozatába illeszkedik, amely a térség legnagyobb agrárkiállításával és gépshow-jával is várja az érdeklődőket. Az augusztus 9-i konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

A NAK szervezésében térségbeli termelők termékeit kóstolhatják meg a fiatalok, illetve előadást hallanak a mezőgazdaság sokszínűségéről. Emellett a kamara és a francia Interfel zöldség-gyümölcs szakmaközi szervezet együttműködésében megvalósuló Európai Friss Kalandok zöldség- és gyümölcsfogyasztásra fókuszáló program elemei is kitelepülnek a június 29-től július 6-ig tartó táborba. A rendezvény színesítéséhez a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács is hozzájárult, helyszíni aktivitással.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?