Eldőlt, ki lesz az új Hungrana-vezér Szabadegyházán

agrarszektor.hu
Kócza Zsolt, az ADM amerikai gabonakereskedelmi vállalat európai regionális igazgatója lesz a szabadegyházai Hungrana Kft. új vezérigazgatója. A szakember a júniusban távozott Lengyel Attilát váltja a bioetanolt, alkoholt és izocukrot gyártó Hungrana élén.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

November elsejétől Kócza Zsolt tölti be a szabadegyházai Hungrana Kft. vezérigazgatói posztját - tudta meg az agrárszektor.hu. A szakember a vállalat élén Lengyel Attilát váltja, aki júniusban vált meg a cégtől.

Kócza Zsolt korábban a Cargill Magyarország elnök-vezérigazgatója volt, tavaly pedig az Archer Daniels Midland Company (ADM) amerikai gabonamultihoz távozott, ahol európai regionális igazgatóként dolgozott. Az ADM fő tevékenysége a gabona, az olajosmagvak, a fehérjenövények és más árupiaci termények kereskedelme, feldolgozása és logisztikája, illetve a feldolgozott termékek forgalmazása.

Az ADM - az Agrana és a Tate&Lyle mellett - tulajdonos a szabadegyházi Hungranában is, amely izocukor-, alkohol- és bioetanol-gyártással foglalkozik. A vállalat ma már nem csak Magyarország, hanem Európa legnagyobb kukorica-feldolgozójának és piacvezető izocukorgyártójának számít.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?