Agrárkamarai tagdíj: fél hónap haladék

agrarszektor.hu
Július 31-e helyett augusztus 15-ig lehet befizetni az idei agrárkamarai tagdíjat. Akik június 30-ig nem tettek bevallást, augusztus 15-ig pótolhatják 10 százalékos késedelmi pótlék mellett.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) országos elnökségének döntése értelmében július 31-e helyett augusztus 15-ig lehet befizetni az idei kamarai tagdíjat - közölte a NAK. A tájékoztatás szerint szintén a jelzett időpontig van lehetőség késedelmes bevallásra: azok a kamarai tagok, akik ez év június 30-ig nem tettek bevallást, de azt legkésőbb augusztus 15-ig pótolják, a fizetendő tagdíj 10 százalékának megfelelő késedelmi pótlékot kell megfizetniük a tagdíj mértékével egyidejűleg.

A NAK felhívja tagjai figyelmét, hogy bevallás hiányában a kamara ügyintéző szervezete a tagot a rendelkezésre álló adatok alapján sorolja tagdíjfizetési osztályba. A tagdíj mértéke ebben az esetben természetes személyeknél nem lehet kevesebb évi 10 000 forintnál, más személy, szervezet esetében pedig évi 50 000 forintnál, továbbá pótlékot is kivethetnek.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03