AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE
Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.
Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.
Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.
A jó minőségű élelmiszerek előállításának egyik feltétele a korszerű technológia alkalmazása - hangsúlyozta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Tóalmáson, a Húscsarnok Kft. új csomagolóüzemének avatásán.
Az élelmiszeripar feladatának nevezte a miniszter az adalékanyagoktól, kétes eredetű fűszerektől mentes hazai élelmiszerek arányának növelését az EU piacain. Megjegyezte, hogy az ilyen termékek eredetének védelmében még vannak elmaradások, és felhívta a figyelmet a hamisítások kiszűrésének fontosságára - közölte az MTI.
Czerván György, a minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára felidézte, hogy a következő években a kis és közepes élelmiszer-feldolgozó vállalkozások fejlesztésére az EU 2020-ig hozzávetőleg 300 milliárd forintos pályázati forrást nyit meg. Hozzátette, hogy az összeg növekedhet a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) elkülönített keret egy részének átcsoportosításával.
Kurunczi János, a Húscsarnok Kft. tulajdonosa, igazgatója beszámolt róla, hogy az új csomagolóüzemet 300 millió forintból építették. A 20 éve alapított üzem hetente 25 tonna terméket, szarvaskolbászokat, füstölt, pácolt készítményeket állít elő, és 60 embernek ad munkát.