Megvan, mire lehet pályázni - Ezekre fizetnének

agrarszektor.hu
Kapacitásbővítő, energiahatékonysági és kutatásfejlesztési forrásokra pályázhatnak majd az élelmiszeripari vállalkozások a mostani uniós költségvetési ciklusban. A támogatásokat az ötezer mikro-, kis- és közepes vállalkozás veheti igénybe, míg hatvanöt nagyvállalatnak minősülő cég már nem pályázhat.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A vidékfejlesztési programból, illetve a gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programból (GINOP) lehet támogatni az élelmiszeripari fejlesztéseket az új uniós költségvetési ciklusban - jelentette ki az MTI szerint Glattfelder Béla, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságszabályozásért felelős államtitkára egy szakmai rendezvényen. A GINOP-on belül a feldolgozóipar az a terület, ahol még vissza nem térítendő támogatások adhatók.

MTi fotó: Bruzák Noémi

A vállalatok nem csak kapacitásbővítő, hanem energiahatékonysági és kutatás-fejlesztési pályázatokat is benyújthatnak. Az államtitkár szerint a visszatérítendő támogatásokat használt gépekre is igénybe lehet venni. Pluszpénzeket az ötezer mikro-, kis- és közepes vállalkozás kaphat, a hatvanöt nagyvállalatnak minősülő élelmiszeripari cég viszont már nem kérhet uniós forrásokat - szögezte le az államtitkár.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?