Házon belül oldották meg: új vezető az agrártárcánál

agrarszektor.hu
Gulyás Andrea korábbi kabinetfőnököt nevezte ki a Földművelésügyi Minisztérium új közigazgatási államtitkárává Áder János köztársasági elnök. Gulyás Andrea a távozó Simon Attila Istvánt váltja az agrártárca közigazgatási államtitkári posztján.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A köztársasági elnök - a miniszterelnök javaslatára - december 10-i hatállyal nevezte ki Gulyás Andreát a Földművelésügyi Minisztérium közigazgatási államtitkárává. Az új államtitkár korábban a tárca kabinetfőnöke volt. Államigazgatási Főiskolát végzett, a Földművelésügyi Minisztériumban 2010 óta dolgozik. Azt megelőzően több tárcánál, illetve önkormányzatnál is tevékenykedett - közölte az MTI.

Gulyás Andrea az államtitkári poszton Simon Attila Istvánt váltja, aki tisztázatlan okokból vált meg tisztségétől. Távozását többen a földügyi szabályozással hozzák összefüggésbe, de ezt a tárca az agrárszektor.hu-nak cáfolta.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. augusztus 29. 06:03