Pályázatokat jelentet meg az Agrármarketing Centrum

agrarszektor.hu
Az agrárágazattal kapcsolatos rendezvények szervezésének és kommunikációjának támogatására jelentet meg három pályázatot az Agrármarketing Centrum (AMC). A 90 millió forintos keretösszegű kiírásokon utófinanszírozású, vissza nem térítendő pályázati támogatást lehet elnyerni, maximum a teljes költségvetés 50 százalékáig. A beadási határidő egységesen május 22.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Első körben 90 millió forintos keretösszeggel három pályázatát jelenteti meg az AMC a jövő héten. A szeptember 15-ig, Magyarországon megvalósuló rendezvényekre és a hozzájuk kapcsolódó marketing kommunikációs feladatokra lehet elnyerni utófinanszírozású, vissza nem térítendő pályázati támogatást, maximum a teljes költségvetés 50 százaléka mértékében.

50 millió forintos költségkeretből a nagyközönségnek szóló, kisméretű, helyi és regionális rendezvényeken és fesztiválokon a hazai termelőket és termékeiket promótáló feladatokhoz nyerhető forrás. A pályázati összeg 500 ezer és 2 millió forint közötti lehet.

30 millió forintos keretösszegből a nagyközönséget célzó, országos jelentőségű rendezvények és vásárok hazai termelőket és termékeiket szolgáló promóciós feladatainak ellátásához 2-5 millió forint közötti támogatási összeg nyerhető.

10 millió forintos keretből pedig a szakmai közönséghez szóló, elsősorban tudástranszfer célú rendezvényekre (például konferenciákra és a hozzájuk kapcsolódó marketingkommunikációs feladatok elvégzésére) szerezhető támogatás. Ennek mértéke 500 ezer és 1 millió forint közötti lehet.

A pályázatok beadási határideje egységesen május 22. A nyertes pályázóknak a támogatásban részesített tevékenység megvalósításán túl az idei Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) népszerűsítését célzó megjelenési lehetőségeket is biztosítaniuk kell.

Az elszámolások október 2-i határideje után (az elszámolás jóváhagyását követő 30 napon belül) fizetik ki a nyerteseknek a számukra megítélt támogatási összeget. A pályázatok kapcsán további információ az AMC honlapján érhető majd el.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03