Agrár-okostechnológiák az európai startup seregszemlén (x)

agrarszektor.hu
Európai startup seregszemlének ad otthont 2016. május 23-án Budapesten a SMART 2016 konferencia. A Telekom 13 országot átölelő innovációs versenyének (Telekom Innovation Contest) döntőjében tíz nemzetközi induló tech vállalkozás mérkőzik meg egymással és mutatkozik be a Telekom Innovation Expo keretében. A rendezvény emellett közel 100 hazai és külföldi előadóval a digitalizáció legfrissebb trendjeit vizsgálja a robotikától az okosvárosokon át, az intelligens egészségügyi megoldásokig. A szakmai programban az egyik legizgalmasabb és legdinamikusabban fejlődő terület, az agrárinformatika, illetve a mezőgazdaságban alkamazott smart technológiák is helyet kapnak.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Telekom nemzetközi innovációs versenyén 13 ország - köztük Nagy-Britannia, Németország, Lengyelország és Magyarország - legjobb startupjai szállhatnak ringbe. A verseny döntőjének idén a budapesti SMART 2016 konferencia ad otthont, a fináléban a 10 legjobb csapat mérkőzik meg a Telekom nemzetközi startup szakemberei előtt.

Magyarország egyetlen erőforrása az agy

A SMART 2016 a nemzetközi innovációs verseny mellett közel 100 külföldi és hazai előadó segítségével járja körbe az okostechnológia és a digitalizáció életünk minden területét átszövő hatásait. Szó lesz többek között az okosvárosokról, a digitális egészségiparról, az okos járművekről, az e-közigazgatásról, a kiberbiztonságról, illetve az internetes innovációról. A résztvevők továbbá olyan húsbavágó kérdésekre is választ kaphatnak, hogy milyen lesz Budapest 30 év múlva, hogyan robbantotta fel a digitalizáció a vállalati kommunikációt, vagy miért az emberi agy Magyarország egyetlen erőforrása.

Az okostechnológiák seregszemléjéről természetesen nem hiányozhatnak a mezőgazdaságban alkalmazott megoldások sem, hiszen egy rendkívül dinamikusan fejlődő, és lebilincselően izgalmas fejlesztéseket felvonultató szakterületről van szó.

A konferencián számos már sikeres techcég is beszámol tapasztalatiról. A budapesti fejlesztő központtal rendelkező, 1,6 milliárd dollárra értékelt Skyscanner mobilfejlesztési projektjeibe enged betekintést. A Supercharge nevű magyar applikációfejlesztő cég arról tart előadást, hogy hogyan rengetik meg a New York-i albérlet piacot. A Fintech Group pedig arra mutat rá, hogy a pénzügy terén megjelenő technológiai megoldások hogyan válthatják ki rövid időn belül a klasszikus banki szolgáltatásokat. A rendezvényen a fentiek mellett szó lesz az oktatás és a technológia viszonyáról, a robotikáról, a digitalizáció HR szakmára kifejtett hatásáról, a fejlesztők aktuális kihívásairól és a hazi startupok exportlehetőségeiről is.

További információ és regisztráció: www.smconf.hu // www.facebook.com/smartmobil

A rendezvény médiatámogatója az

 


CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?