Tarolt a nagy mezőgépgyártó a rangos versenyen: imádta a zsűri a cég kombájnjait

Tarolt a nagy mezőgépgyártó a rangos versenyen: imádta a zsűri a cég kombájnjait

agrarszektor.hu
A CLAAS TRION kombájncsaládot egy nemzetközi zsűria FARM MACHINE 2022 díjjal tüntette ki a kombájnok kategóriájában. A koronavírus-járvány miatt a díjátadás digitálisan zajlott. A FARM MACHINE díjakat kétévente ítéli oda egy nemzetközi tagokból álló zsűri, ahová mezőgazdasággal és mezőgazdasági gépesítéssel foglalkozó újságírókat delegálnak. A normál menetrend szerint a díjakat az Agritechnica kiállításon adják át, de mivel idén elmaradt a világ vezető mezőgazdasági-technológiai szakkiállítása, ezért a Német Mezőgazdasági Szövetség úgy döntött, hogy digitális díjátadót rendez, ahol naponta egy kategóriát hirdetnek ki, mintegy három héten keresztül.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

2022-ben "Kombájn" kategóriában a CLAAS TRION kombájnsorozat győzte meg a zsűrit arról, hogy méltó az elismerésre. Jan-Hendrik Mohr, aki a CLAAS Csoport igazgatótanácsának gabonabetakarítási üzletágért felelős tagja úgy fogalmazott, hogy a FARM MACHINE díj nagy megtiszteltetés mindazok számára, akik ezen a terméken dolgoztak, és igazolja azoknak a fejlesztési céloknak a helyességét, melyek alapján egy erősen ügyfélorientált és technológiailag széles alapokra épülő középkategóriás kombájnt hoztak létre - olvasható az AXIÁL Kft. közleményében.

A tavasz kiemelkedő agráreseménye: Agrárium Konferencia Kecskeméten

Április 6-án rendezi meg Kecskeméten a Portfolio Csoport tavaszi Agrárium 2022 konferenciáját, amely a gazdálkodási évet megalapozó, illetve megerősítő információkat nyújt a hazai agrárgazdaság szereplőinek. A rendezvény bemutatja és részletesen kifejti azokat a legfontosabb jogszabályi, támogatási, piaci, finanszírozási, innovációs és jövedelmezőségi változásokat, amelyek döntően befolyásolhatják az agrárvállalkozások tevékenységeit. A konferencia gyakorlati útmutatással és naprakész információkkal járul hozzá ahhoz, hogy az agrárgazdasági vállalkozások eredményes gazdasági döntéseket hozhassanak. A rendezvény valamennyi üzemméretű gazdálkodónak hasznos tájékoztatást nyújt a 2022-es évet érintő legjelentősebb agrárgazdasági változásokról. Ne hagyja ki az Agrárium 2022 Konferenciát április 6-án Kecskeméten!

EZ IS ÉRDEKELHET

Eddig ritkán fordult elő, hogy a világ összes fontos mezőgazdasági régiójának gazdálkodói és vállalkozói ennyire a középpontban álltak volna egy új fejlesztés során, mint ahogy a TRION esetében történt. Ennek eredményeképp egy széles géptartományt le tudunk fedni az egészen alacsony felszereltségi szintektől a magasan felszerelt kombájnokig, akár már 258 lóerőtől. Ez lehetőséget ad az ügyfeleknek arra, hogy technológiailag felzárkózzanak a LEXION-hoz, vagy ellenkező igény esetén egy egyszerű, kevés elektronikát tartalmazó gépet használjanak a vállalkozásukban.  

EZ IS ÉRDEKELHET

A TRION sorozatot "A gazdaságodra szabva" szlogennel mutatták be Európában 2021 nyarán. A termékcsalád 20 modellből áll, ezek a gépek változatos funkciók széles tárházát kínálva definiálják újra a középkategóriás kombájnokat. A 258 lóerős ötládás kombájntól a 435 lóerős, dupla rotorral ellátott hibrid kombájnig szinte minden modell felszerelhető például TERRA TRAC gumihevederes futóművel, szíjhajtású ferdefelhordóval, MONTAN dőléskiegyenlítő rendszerrel vagy a CEMOS kezelőtámogató rendszer különböző fokozataival. Ezenkívül bemutatták az új CLAAS GPS PILOT rendszert a CEMIS 1200 terminállal, a TRION automatikus GPS-vezérlésű kormányzásához. A TRION sorozatgyártása februárban kezdődött meg a Harsewinkelben található központ új kombájn-összeszerelő során, amelyet néhány hónapja teljesen átalakítottak.

Címlapkép forrása: AXIÁL Kft.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?