Körbálázás és esővédelem: másként csomagol a John Deere

agrarszektor.hu
Megújította bálázóit az amerikai John Deere annak érdekében, hogy a gazdák könnyebben tárolhassák báláikat. A cég új Premium 469 és Premium 569 körbálázói mostantól az úgynevezett B-Wrap csomagolóanyaggal vonják be a bálákat, amelyek így védelmet kaphatnak a csapadék és a talaj nedvességtartalma ellen.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A körbálázást most a bálák védelmével kombinálta a John Deere. A cég bejelentette, hogy az új Premium 469 és Premium 569 körbálázók mostantól B-Wrap csomagolóanyagot használnak fel. Ezzel a bálák könnyebben tárolhatók, mivel az új techológia védi azokat az esőtől, a hótól és a talaj nedvességétől is. Emellett a csomagolóanyagnak olyan mikroszkopikus méretű pórusai vannak, amelyeken a bálában lévő felesleges nedvesség is távozhat. Ráadásul a B-wrap a 2015 előtt gyártott John Deere Premium bálázóknál is alkalmazható - hangsúlyozta a cég.

A vállalat szerint ezeket a körbálázókat olyan gazdáknak tervezték, akik évente több ezer bálát állítanak elő. Az új gépcsalád tagjai erősebb láncokkal, nagyobb tengelyekkel és csapágyakkal, illetve beépített traktor-bála automatizációval (TBA) rendelkeznek. A TBA segítségével a bálázó elektronikusan kommunikálhat a John Deere traktorokkal és ez gyorsabbá teszi a műveleteket.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03