Indul a 2012. évi egységes kérelmek kitöltése az MVH-nál (sajtóközlemény)

Április 2-án megnyílt az egységes kérelem elektronikus kitöltő felülete, amelyet az MVH (Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal) honlapján (www.mvh.gov.hu) az "Elektronikus ügyintézés" menüponton belül az "e-Egységes kérelem" menüben lehet elérni. Az előző évhez képest 5 új jogcímmel bővült az igényelhető támogatások száma.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Budapest, 2012. 04. 02.
Jelenleg az egységes kérelmek kitöltésére és mentésére van mód. Az egységes kérelmek benyújtására kizárólag a vonatkozó vidékfejlesztési miniszteri rendelet hatályba lépése, és az ahhoz kapcsolódó MVH közlemény kihirdetése után lesz lehetőség.

A kérelmeket csak ügyfélkapun keresztül történő belépés után lehet kitölteni. Azon ügyfelek, akik nem rendelkeznek saját ügyfélkapus regisztrációval, meghatalmazott vagy technikai közreműködő (falugazdász vagy agrárkamarai tanácsadó) segítségével tölthetik ki kérelmeiket.

Az MVH idén is biztosítja a tavaly megkezdett minőségi monitoring szolgáltatást, amely segíti a technikai közreműködők, és természetesen az ügyfelek kérelembenyújtással összefüggő feladatainak szakszerű, határidőre történő befejezését. A siker az ütemes munkavégzésen múlik, melynek alapja az ügyfelek folyamatos kérelembenyújtása.

Kitöltés előtt érdemes a portálon található "Elektronikus ügyintézés / e-Egységes kérelem / Használat" menüpontban feltüntetett tájékoztató anyagokat tanulmányozni.

NEKED AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!