EP: Szigorítani kellene a szabályozásokon

agrarszektor.hu
Az Európai Parlament szakbizottságának január végi ülésén környezetvédelmi prioritásként jelölte meg a vízgazdálkodást, a biológiai sokféleséget, az agrárpolitika fontosságát és a szigorúbb szabályozást Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter. Emellett kiemelte a harmadik világból érkező élelmiszerek importjának szigorítását.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Elképzelhető ugyan, hogy jogalkotási lépések nem is történnek, hazánk szeretné az EU-elnökségünk fél éve alatt elfogadtatni a tagállami kívánalmakat, valamint a tanácsi következtetéseket is, több kérdésben. Kiemelkedő téma az Európai Unió vizpolitikájához kapcsolódó Duna-stratégia - adta hírül a Kitekintő.hu.

A Közös Agrárpolitika fontossága emellett még kiemelésre került részünkről, hiszen az álláspont szerint ezt környezettudatosabbá kellene reformálni, tehát a biológiai sokféleség megőrzése, valamint az erőforrás hatékonysága nélkül a fejlődés nem lesz kielégítő.

Élelmiszer biztonság szempontjából pedig az lenne az elfogadható, hogy legalább olyan szabályozás vonatkozzon az EU területre érkező harmadik világ béli élelmiszerekre, mint ami az EU-s gazdálkodókra vonatkozik.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02