Oroszország újabb importtilalmakat fontolgat Európával szemben

MTI
Oroszország azt fontolgatja, hogy megtiltja a gyümölcsimportot számos európai uniós országból, ami elsősorban Lengyelországot, Moldovát és Hollandiát érinti.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Ezt Alekszej Alekszejenko, az orosz állat- és növényegészségügyi felügyelet, a Roszszelhoznadzor szóvivője mondta hétfőn az ITAR-TASZSZ hírügynökségnek. Hozzátette: egy-két héten belül döntés születik.

A lehetséges intézkedés bevezetését Alekszej Alekszejenko az európai exportra vonatkozó növényegészségügyi ellenőrzések hiányosságaival indokolta a Reuters hírügynökségnek nyilatkozva. Az ITAR-TASZSZ orosz hírügynökségnek pedig azt mondta, hogy az importtilalomra azért van szükség, mert néhány EU-s országokból érkezőgyümölcsök keleti gyümölcsmollyal fertőződöttek.

A RIA orosz hírügynökség azt közölte, hogy az importtilalomról szóló döntés a hét végén megszületik.

(Címlapkép forrása:LeniKovaleva / Shutterstock.com)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?