Új Széchenyi Terv: néhány hét alatt már 180-an pályáztak!

agrarszektor.hu
Az Új Széchenyi Tervben megfogalmazott fejlesztési programok kiírásaira március elseje óta 180 pályázat érkezett be összesen 54 milliárd forintos támogatási igénnyel.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Nyikos Györgyi, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára a megújuló fejlesztéspolitika eddigi eredményeiről és az Új Széchenyi Tervben megfogalmazott kormányzati törekvésekről tartott előadást a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági fórumán 2011. március 24-én, Veszprémben. A megjelent mintegy 200 fő előtt kifejtette, hogy az eddig megnyitott konstrukciók fogadtatása sikeresnek tekinthető.

A fejlesztési ügyekért felelős helyettes államtitkár arra is felhívta a kis- és közepes vállalkozók figyelmét, hogy a pályázati konstrukciók nem rövid időtartamra, hanem az adott célra rendelkezésre álló források kimerüléséig nyitottak a fejlesztési elképzelések előtt. Ez is lehetővé teszi, hogy átgondolt és jól kidolgozott fejlesztések megvalósítására kerüljön sor.

Nyikos Györgyi a megújult fejlesztéspolitika meghatározó elemeiként beszélt az egységes stratégiáról, az intézmény- és eszközrendszer átalakításáról, a hatékonyabb forráskoordinációról. Utalt a jogszabályi környezet egyszerűsítéseire, melyek a pályázni szándékozó vállalkozások számára könnyebben elérhetővé teszik a korábban felesleges és költséges adminisztrációval terhelt fejlesztési konstrukciókat - tájékoztat az OrientPress Hírügynökség.

Hozzátette: a közreműködő szervezetek a hatósági típusú működés helyett a pályázók tájékoztatására és segítésére helyezik a hangsúlyt. A kormányzat célja a változásokkal a pályázói kedv növekedésének elősegítése és a források jobb hasznosítása.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?