Csúcsrendezvény az agráriumban: jön az Agrárszektor Konferencia!

agrarszektor.hu2024. szeptember 23. 11:27

December 4-5-én rendezi meg a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az agráriumot érintő legfajsúlyosabb és legaktuálisabb témákat tűzi napirendre. A konferencia december 3-án felvezető szakmai programmal egészül ki, így a rendezvény idén először háromnaposra bővül. Az eseményen az agrárium szereplői naprakész és exkluzív gazdálkodási információkhoz juthatnak, így a konferencia mára kihagyhatatlanná vált azok számára, akik sikeres és eredményes üzleti döntéseket szeretnének hozni.

Mára a hazai agrárium egyik legjelentősebb és legnagyobb szakmai eseményévé vált az Agrárszektor Konferencia, amelyet december 4-5-én rendez meg a Portfolio Csoport. Az eseménynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A megszokott rendezvény az idén háromnaposra bővül, mert a konferencia december 3-án felvezető szakmai programmal egészül ki. A rendezvény napirendre tűzi mindazokat a témákat, amelyek a következő időszakban alapvetően meghatározhatják az agrárgazdasági szereplők üzleti tevékenységeit. Így a résztvevők a rendezvény mértékadó és részletes információkhoz juthatnak ahhoz, sikeres és eredményes gazdálkodási döntéseket hozhassanak.

A konferencia részletes programjához kattintson ide>>

A rendezvényen az államigazgatási, a pénzügyi, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak tájékoztatást a piaci szereplőket érintő legaktuálisabb témákban. Így a konferencia az agráriumban érdekelt minden szereplőnek - a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszeripari cégeknek, a kereskedőknek, az inputgyártóknak és -forgalmazóknak, az integrátoroknak, a finanszírozó szervezeteknek és az egyéb szolgáltatóknak - releváns és tartalmas tájékozódási-üzleti lehetőséget nyújt. Emellett a konferencia jó alkalom a szakmai kapcsolatépítésre és a networkingre is.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide >>

A részvételi feltételekért kattintson ide>> 

Címlapkép forrása: Stiller Ákos
Címkék:
mezőgazdaság, élelmiszeripar, agrárium, konferencia, agrárszektor, agrárgazdaság, nak, portfolio-csoport, agrárszektor.hu, agrárszektor-konferencia, államigazgatás,