Ezt ne hagyja ki! - Nagy meglepetés az Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu2024. szeptember 26. 11:28

Előesttel bővül az idén a siófoki Agrárszektor Konferencia műsora, így már három napon keresztül, december 3-5. között találkozhatnak színvonalas szakmai programokkal a rendezvény résztvevői. A december 3-i előesten az agráriumot érintő meteorológiai előrejelzésekről, az agrárgazdaságra is hatással bíró várható gazdasági és belpolitikai eseményekről lesz szó, illetve mérlegre kerülnek a magyar élelmiszergazdaság Európai Unióban töltött elmúlt húsz évének tapasztalatai és a hazai agrárvállalkozások kitörési lehetőségei is.

December 4-5-én rendezi meg a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely a hazai agrárgazdasági egyik legnagyobb szakmai eseményének számít. A konferenciának a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A december 3-i előest igazi meglepetéseket tartogat, hiszen olyan témákat tűz napirendre, amelyek felvezetik és megalapozzák a következő két nap színvonalas és tartalmas szakmai programját. December 3-án a szakértők agrárszempontból is megkísérelnek prognózist adni a következő időszak várható időjárásáról és a résztvevőknek elemzik azt is, hogy „gazdaszemmel nézve” rövid és hosszabb távon milyen fontosabb gazdasági és (bel)politikai eseményekre lehet számítani. Az előest meghívott szakértői mérleget vonnak arról is, nyert vagy vesztett-e a magyar agrárium az uniós csatlakozáson, illetve milyen kitörési lehetőségek adódhatnak a hazai agrárvállalkozások előtt a következő években. A Portfolio Csoport az előest témáit rendhagyó, interaktív módon igyekszik feldolgozni, így a résztvevőknek lehetőségük nyílik a kérdésfeltevésekre és a szakmai véleményalkotásra is.

Az előest, illetve a konferencia részletes programjához kattintson ide>>

A rendezvényen az államigazgatási, a pénzügyi, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak tájékoztatást a piaci szereplőket érintő legaktuálisabb témákban. Így a konferencia az agráriumban érdekelt minden szereplőnek - a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszeripari cégeknek, a kereskedőknek, az inputgyártóknak és -forgalmazóknak, az integrátoroknak, a finanszírozó szervezeteknek és az egyéb szolgáltatóknak - releváns és tartalmas tájékozódási-üzleti lehetőséget nyújt. Emellett a konferencia jó alkalom a szakmai kapcsolatépítésre és a networkingre is.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide >>

Címlapkép forrása: Mónus Márton
Címkék:
mezőgazdaság, agrárium, konferencia, agrárszektor, agrárgazdaság, nak, portfolio-csoport, december, agrárszektor.hu, agrárszektor-konferencia, államigazgatás,