Kubota® fűnyírók – professzionális megoldások kommunális és lakossági felhasználásra is (x)

PR2024. július 5. 07:43

Legyen szó kertről vagy nagy pázsitról, a Kubota® a professzionális fűnyírók széles skáláját nyújtja, beleértve a hagyományos önjáró, valamint a kompakt traktorokra szerelhető fűnyírókat.

A fűnyírók a legendás Kubota® megbízhatósággal készültek, könnyen kezelhetők, manőverezhetők és karbantarthatók. Ezek a gépek kiváló minőségű vágási teljesítményt nyújtanak, és tartósak. Az erős váznak, a megbízható motornak és az ergonómikus kialakításnak köszönhetően soha nem kell feláldoznunk a kényelmet, hogy nagy erővel, precízen és hatékonyan végezzük el a munkát. A Kubota fűnyírók a legkülönfélébb területeken alkalmazhatók, beleértve a kerteket, parkokat, sportpályákat és egyéb nagyobb területeket.

Opcionális eszközökkel is felszerelhetőek, például fűgyűjtőkkel, hófúvókkal stb., hogy könnyedén megbirkózhassunk minden feladattal. 

A Kubota® fűnyírói elérhetőek mind lakossági, mind professzionális, ipari változatokban is.

Ha nagy területet kell profin kezelni...

G széria

Gyors és hatékony

A G sorozatú fűnyírók erős dízelmotorokkal vannak ellátva (23 és 26 LE), valamint több változatban is elérhetőek (alacsony vagy magas ürítésű kialakítás). A „Twin Cut” kaszaszerkezet (G23-II: 122 cm/G26-II: 137 cm) ellentétesen forgó szinkronizált pengéi kielégítik a legmagasabb igényeket is. A G szériás ipari fűnyírók kivételes vágási minőséget és fűgyűjtést biztosítanak.

Könnyű vezetés: a hidrosztatikus kormányzás könnyűvé teszi a manőverezést, energiát takarít meg és megkönnyíti a fűnyírást a fák körüli szűk helyeken.

Optimális teljesítmény: a mechanikus sebességváltó nagyon hatékony, minden körülménynél biztosítja a szükséges energiát a kerekekhez és a vágókésekhez az optimális nyírás elérés érdekében.

Könnyű munkavégzés: a kerékfelverődéstől védett üléséről precízen vezérelheti a fűnyíró működését a bal oldalon kényelmesen csoportosított vezérlőkarok segítségével. Az Easychecker® műszerfalon láthatja a digitális üzemóra-számláló, fordulatszám-számláló és üzemanyagmérő adatait.

GR széria

A körülményektől független hibátlan minőségű fűnyírásuk és fűgyűjtésük miatt a GR sorozatú fűnyírók a büszkeséget képviselik a lakossági szektorban. Két fajta dízelmotorral (13,5 vagy 21 LE) és két (107 és 122 cm) kaszaszerkezettel is elérhetőek.

Optimális nyírási minőség: a vonzó kialakításon túl a Kubota GR sorozatú fűnyírók maximális kényelmet kínálnak. Lapos kezelői fedélzet és rugóztatott üléssel, amely súly- és helyzetbeállítással is rendelkezik. Az ergonómikus kialakítású lábpedállal vezérelt, nagy rugalmasságú, hidrosztatikus sebességváltó maximálisra növeli az Ön kényelmét munka közben.

Egyedülálló kialakítás: a robusztus dízelmotor, a kiváló hajtóművel és a kardántengely meghajtású kaszaszerkezettel kombinálva, kimagasló megbízhatóságot garantál.

Az igényeknek megfelelően: ezek a fűnyírók különféle változatokban kaphatók, oldalsó vagy hátsó ürítőrendszerrel, valamint opcionálisan kérhető mulcsozó készlettel is rendelkezésre állnak. Ezen túlmenően 250, 350 vagy 450 literes fűgyűjtőkkel lehet őket felszerelni.

ZD széria

A ZD sorozat kényelmet és gyors munkát biztosít. Erős, 26 LE-s dízelmotorral és nagy teljesítményű HST fokozatmentes sebességváltóval a professzionális felhasználók minden igényét kielégíti. Élvezze a helyben forgó fűnyíró előnyeit, amely kiváló teljesítményt nyújt!

Robusztus kialakítás: a ZD sorozat intenzív terhelésre készült. A meghajtóerő átadása a kaszaszerkezetre kardántengelyen keresztül történik, biztosítva a tökéletes megbízhatóságot.

Közúti használatra jóváhagyva: a ZD sorozat opcionális közúti készlettel is rendelkezik, amely megkönnyíti a munkahelyek közötti vonulást. Jól látható és biztonságos, így nyugodtan vezethet, miközben a munkahelyek között utazik.

Vezetési kényelem: az erőátviteli rendszer kerekenként egy hidraulikus motorral biztosítja a könnyű vezetést.
Az ergonomikusan állítható üléssel ellátott lapos kezelői emelvény rendkívül tágas és kényelmes, és könnyen használható kezelőszerveket kínál a kezelő számára.

GZD széria

Ezek a 15 és 21 LE teljesítményű, helybenforgós dízel fűnyírók a páratlan manőverezhetőséget kombinálják a rendkívül hatékony vágási és gyűjtési rendszerrel. Mindemellett talajszintű vagy magas ürítéses fűgyűjtővel is elérhetőek. A GZD15 kétkéses, 107 cm-es kaszaszerkezettel, míg a GZD21 hárompengés 122 cm-es kaszával rendelkezik.

Exkluzív Glide Cut technológia: a GZD élvezi a «Glide Cut» rendszer előnyeit, amely biztosítja a tökéletes vágást, a levágott füvet közvetlenül a hátsó rögzítésű fűgyűjtőbe juttatja, mindezt a zajos továbbító turbina nélkül. A 12 cm mély kaszaszerkezet kombinálva a középső hátsó ürítéssel biztosítja a minőségi vágást és a fű összegyűjtését.

Robusztus kialakítás: a szakemberek nagyra értékelik a hatékonyságáért és az alacsony súlypontjáért. A GZD sorozat robusztus kialakítású, kettős hidrosztatikus hajtóművel rendelkezik, kardántengelyes kaszaszerkezettel és hidraulikus tengelykapcsolóval van ellátva.

Gyors és kiválóan manőverezhető: a dízelmotoros, nulla fordulású GZD15 és GZD21 fűkaszák lehetővé teszik, hogy gyorsan és egyszerűen dolgozzon, gyorsan manőverezzen a fák, a növényzet és a virágágyások körül. Kivételes manőverezhetőségével és beépített nagy kapacitású fűgyűjtőjével a GZD sorozat biztosítja valamennyi kaszálási feladat gyors végrehajtását.

F széria

Garantáltan segít bármilyen feladat elsajátításában. Olyan frontkaszás fűnyíró, amely nemcsak szépen, hanem gyorsan is végzi a munkáját. Ez a gép lenyűgöző területarányos teljesítményt nyújt kiemelkedő minőségű fűnyírással és mulcsozással. A végeredmény, a munkavégzés szempontjából, a kiváló ár-érték arány.

Erőteljes motor: a Kubota dízelmotorjai megfelelnek a legfrissebb EU Stage V kibocsátási előírásoknak, és kiemelkedő, 25 lóerős teljesítménnyel rendelkeznek.

Könnyű pengefelhelyezés: a vágóasztal 90 fokig billenthető. Ezáltal könnyű az asztal karbantartása és a pengék cseréje.

Tökéletes multifunkcionális gép: az F-251 260 kg-os teherbírást biztosít az alsó függesztőkarokon. A 2,545 fordulat/perces TLT-vel kiegészítve a gépet felszerelheti kaszával, seprőgéppel és számos egyéb munkaeszközzel.

Tökéletesített mulcsozási minőség: az új vágóasztal lenyűgöző, megnövelt vágóteljesítménnyel rendelkezik. A továbbfejlesztett kialakítás javítja a lég­áramlást, ezáltal jobb mulcsozási minőséget biztosít.

Kisebb területekre és lakossági felhasználásra szánt professzionális fűnyírók

Z széria

A Kubota Z fűnyírók tökéletes gyepápolók az otthona számára. Professzionális minőségű vágást biztosítanak, és igazán öröm használni őket.

Rugalmas vezetés: a fűnyíróban elhelyezett 19 lóerős benzinmotor mindenre reagálni képes, a hidrosztatikus sebességváltó két karos vezérlője pedig igazán precíz munkavégzést tesz lehetővé. Így gyorsan és kényelmesen dolgozhat.

Tartós fűnyírók: robusztus kialakítás és megbízható, tartós alkotóelemek teszik a Z sorozatú fűnyírót minimális karbantartásigényűvé és tartóssá.

A KUBOTA fűnyírók többsége elérhető KÉSZLETRŐL is. 

Elérhetőségek: Két-KATA Kft., 2118 Dány, Zöld utca 20., Tel./fax: 00-36-28/465-053, E-mail: info@ketkata.hu

Két-KATA Kft., Facebook, YouTube

(x)

Címlapkép forrása: Egyéb
Címkék:
fűnyíró, kubota, fűnyírás, magazin-2024-07,