Soron kívüli tájékoztatók: minden sertéstartó részvételére számít a hatóság

agrarszektor.hu
Mivel az afrikai sertéspestis a környező országok házisertés-állományaiban már megjelent és elterjedt, valamint a hazai vadállományban is fokozottan jelen van, jelentősen megnőtt a kockázata a betegség hazai sertésállományokba való bejutásának. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ezért egy két részből álló, soron kívüli tájékoztató rendezvénysorozatot hirdetett meg az ágazat szereplőinek a pontos helyzetet, valamint a védekezéssel összefüggő hatósági információk és a szükséges teendők megismerése érdekében.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Bár az afrikai sertéspestis még nem jelent meg a hazai házisertés-állományokban, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal az országos főállatorvos utasítására ingyenes fertőtlenítőszerrel támogatja a sertéstartókat.

EZ IS ÉRDEKELHET

A helyzet komolyságára való tekintettel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara két időpontban is rendkívüli tájékoztató fórumot tart az ágazat szereplőinek, hogy a helyzettel és a védekezéssel összefüggésben pontos információkkal láthassa el őket. A rendezvényeken részt vesz Bognár Lajos országos főállatorvos is.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A rendezvények az alábbi időpontokban és helyszíneken kerülnek megrendezésre:

Szeptember 23. (hétfő) 14.00 órától, Miskolc
Pontos cím: Avasi Gimnázium, Színházterem 3524 Miskolc, Klapka György u. 2.

Szeptember 30. (hétfő) 14.00 órától, Nádudvar
Pontos cím: Ady Endre művelődési ház 4181 Nádudvar, Ady tér 10.

A rendezvények ingyenesek, de regisztrációkötelesek. A miskolci tájékoztató fórumra itt lehet regisztrálni, a nádudvarira pedig itt.

A szervezők minden résztvevőt arra kérnek, hogy a rendezvényre hozzák magukkal új kamarai kártyájukat vagy őstermelői igazolványukat.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?