Ezek a jövő kocsmái? - Párával szívhatjuk magunkba a szeszt

agrarszektor.hu
Gőzként fogyasztható az alkohol abban a kocsmában, amely a közelmúltban nyílt meg Ausztráliában. A "párakocsmának" nevezett vendéglátóegységben a szemgolyókon, a tüdőn és a nyálkahártyán át pára formájában szívhatják magukba az alkoholt a vendégek. A bár tulajdonosai szerint ezzel a módszerrel nagyjából két pohár normál italnak megfelelő alkoholmennyiséget szívhat magába, aki negyven percet marad a kocsmában.

Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!

Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A szemgolyókon, a tüdőn és a nyálkahártyán keresztül is elfogyaszthatják az alkoholt egy ausztrál kocsma vendégei - írja a dailymail.co.uk. A felhőbárnak is nevezett szórakozóhely a közelmúltban nyílt meg Brisbane-ben, és a betérők pára formájában kérhetik ki kedvenc italaikat. A vendégek vízálló köpenyt vesznek fel a levegő magas nedvességtartalma miatt, de az arcukat szabadon hagyják, hogy "fogyaszthassanak". A tulajdonosok szerint a módszerrel negyven perc alatt két, normál italnak megfelelő alkoholmennyiséget is elfogyaszthatnak a vendégek.

Nincsenek pontos információk arról, hogyan permetezik be a bár légterébe az alkoholgőzt, de az ötletgazdák szerint az új megoldással a másnaposság kellemetlen tünetei elmaradhatnak és a fogyasztók akár 40 százalékkal kevesebb kalóriát vihetnek be a szervezetükbe. Ráadásul a tulajdonosok úgy vélik, a módszer májkímélő is.

Londonban is "isszák" az alkoholgőzt
Nem Ausztrália volt az első ország, ahol alkoholgőz bárt nyitottak. A világ első párakocsmája július óta látogatható Londonban.

A párakocsma ötletét azonban egyes egészségügyi szakemberek ellenzik, mert egyelőre még nem ismert, hogy a belélegzéses alkoholfogyasztás hosszú távon milyen hatást gyakorol a szervezetre. A tulajdonosok viszont azzal védekeznek, hogy az alkoholgőzt biztonságosan lehet elfogyasztani a bárban, mivel a vegyészek és biotechnikusok évekig dolgoztak a módszeren.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Állattenyésztés

Ki szeretne drágább csirkét venni?

A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Kistermelőknek és fiatal gazdáknak most 50% kedvezménnyel! Decemberben ismét Agrárszektor konferencia!
EZT OLVASTAD MÁR?