Ingyenes gyümölcs- és zöldségfeldolgozási program indul

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága - az ingyenes szakmai programsorozata keretein belül - meghirdeti a "Tanuljunk együtt! - Zöldség-gyümölcs feldolgozás" elnevezésű rendezvényét.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága folytatja a zöldség- és gyümölcsfeldolgozás területén működők szakmai ismereteinek bővítését. Az eddig megrendezett eseményeknek megfelelően a köztestület célja továbbra is a lényeges elméleti alapokon túl a lehető legtöbb gyakorlati ismeret átadása az adott termékkel vagy termékkörrel kapcsolatban - írja közleményében a kamara. 

A kamara a gyümölcs- és zöldségfeldolgozók gyakorlati programját idén külön kezdő és haladó szinten hirdeti meg. A feldolgozással most ismerkedők számára egy 2x2 napos programot állított össze, ahol az alapvető ismeretek megszerzésére lesz lehetősége a résztvevőknek. Az előző programok tapasztalatai alapján a tematika úgy alakult ki, hogy a szükséges információkat kellő részletességgel kaphassák meg a program résztvevői, ehhez pedig indokolt volt az időtartam bővítése. A terméket előállító tagoknak - akik az előző félévekben már részt vettek a rendezvényen - pedig az előállítás aktuális kérdéseire kívánja a köztestület megadni a választ.

A tavaszi félévre tervezett események időpontja:

2019. április 12-13. - Kezdő csoport I. modul és 2019. május 17-18. - Kezdő csoport II. modul
2019. május 10-11. - Haladó csoport

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A programokon alkalmanként maximum 24 fő részvételét tudja a kamara biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?