Bemutatták a 2019-es év legjobb magyar pálinkáinak Michelin-kalauzát

agrarszektor.hu
Bemutatták a 2019-es Pálinkakiválóságok Könyvét a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron. A kiadvány immár hatodik alkalommal jelent meg.

Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!

Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár a könyvbemutatón elmondta, hogy jelentős mérföldkövek például a pálinka fogalmának 2008-as törvényi meghatározása; a Kiválóság Program keretén belül a páratlan szakmai elismertségnek és érdeklődésnek örvendő pálinkaminősítés; a pálinka és a törkölypálinka 2013-as hungarikum-bejegyzése vagy például a nemzeti márkaépítés eszközeinek, arculati elemeinek megalkotása. Ezen folyamatok ösztönzése mára a pálinka gasztrónómiai helyének újrafogalmazását, a fogyasztási kultúra megújulását eredményezte. Fontos célkitűzésünk, hogy a kiváló magyar pálinkatételeink ott lehessenek a világ vezető piacain - tette hozzá. 

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

Az agártárca államtitkára kiemelte, hogy a 2019-es Pálinkakiválóságok Könyve fontos eleme a hazai és külföldi márkaépítésnek. Ízléses megjelenésével, és főként szakmai tekintélyével tájékozódási pontja lesz a vendéglátásnak, a pálinkákkal foglalkozó szakembereknek. Az immár hatodik alkalommal megjelenő kiadványhoz az Agárminisztérium és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal járult hozzá mind szakmailag, mind pedig tartalmilag.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Állattenyésztés

Ki szeretne drágább csirkét venni?

A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Kistermelőknek és fiatal gazdáknak most 50% kedvezménnyel! Decemberben ismét Agrárszektor konferencia!
EZT OLVASTAD MÁR?