Itt a figyelmeztetés: május 31-én lejár a határidő, ezt még sokaknak el kell intézni

Itt a figyelmeztetés: május 31-én lejár a határidő, ezt még sokaknak el kell intézni

agrarszektor.hu
Május 31-ig adhatják le felügyeleti díj bevallásukat az élelmiszerlánc-szereplők. A benyújtás elektronikus felülete a Nébih Ügyfélprofil rendszeréből érhető el. Az érintettek több mint fele teljesítette már kötelezettségét.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A bevallási felület a Nébih Ügyfélprofil Rendszerének (ÜPR) „Felügyeleti díj” menüpontjában érhető el. Vállalkozások esetében a cég önálló képviseletére jogosult személy vagy meghatalmazott nyújthatja be a bevallást. Tavaly óta utóbbi megbízás, azaz a meghatalmazás is papírmenetes folyamattá vált, teljeskörűen intézhető elektronikus formában - írja a Nébih.

A megállapított felügyeleti díj első részletét 2023. július 31-ig, a másodikat pedig 2024. január 31-ig kell befizetni, mely online is kiegyenlíthető. A díj befizetéshez szükséges pénzügyi bizonylatokat az érintettek - a bevallási időszak lezárása után - az ÜPR-ben érhetik majd el (https://upr.nebih.gov.hu/ng/ugyintezes/egyenleg). A felügyeleti díjjal kapcsolatban hasznos információk elérhetőek a Nébih portálon. További kérdés esetén a Nébih Ügyfélszolgálata a 06/1/336-9024 telefonszámon, vagy a felugyeletidij@nebih.gov.hu email címen áll az ügyfelek rendelkezésére.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?