Fontos díjat kapott egy magyar borászat 2017-es Kékfrankosa

Fontos díjat kapott egy magyar borászat 2017-es Kékfrankosa

agrarszektor.hu
A Magyarország legjobb vörösbora és legjobb cabernet franc-ja cím elnyerése után most egy ikonikus villányi borverseny Nagy Aranyérmét hozta el a Bodor Bence vezette borászat, méghozzá a 2017-es Kékfrankosával. A benevezett 270 tételből mindössze 8 bor kapott 94-nél magasabb pontszámot, köztük a Bodor Kékfrankos 2017.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Nagy Aranyérmet nyert a villányi borvidék egyik legpatinásabb borversenyén, a siklósi Szent György-napi Borversenyen a Bodor Borászat 2017-es Kékfrankosa. A benevezett 270 tételből mindössze 8 bor kapott 94-nél magasabb pontszámot, köztük a Bodor Kékfrankos 2017. A Bodor Bence vezette borászat tavaly megnyerte a Magyarország legjobb vörösbora díjat a nemzetközi Winelovers Wine Awards-on a 2016-os Bodor Cabernet Sauvignonnal. Ez a bor lett egyben az egyetlen Grand Gold érmet kiérdemlő vörösbor a benevezett több mint 840 tételből, emellett a Legjobb Cabernet Sauvignon, valamint a Legjobb Tanninhangsúlyos vörösbor címet is megkapta - írja közleményében a borászat. Nem sokkal később a TOP 100 Magyar Bor versenyen a legjobb cabernet franc-nak választották a Bodor Borászat 2017-es vörösborát.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?