Meglepő céggel szövetkezett Elon Musk Starlinkje

Meglepő céggel szövetkezett Elon Musk Starlinkje

agrarszektor.hu
Az amerikai gépipari óriás, a John Deere jelenleg egy korai hozzáférési programot hajt végre a Starlink műholdas internet-technológiát használó mezőgazdasági csatlakozási megoldások tesztelésére. A jelentések szerint az Egyesült Államokban és Brazíliában lévő ügyfelek végzik a teszteket – írja a Teslarati.com.

Már csak néhány napig jelentkezhet a Portfolio agrárdíjaira!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Néhány fizető ügyfél az Egyesült Államokban és Brazíliában, akik Starlink-készleteket vásároltak, jelenleg a korai hozzáférési program részei - jegyezte meg a kiadvány.

Michael Kool, a John Deere Connectivity vezető termékmenedzsere megjegyezte, hogy a Starlink eddig meghaladta a várakozásokat Brazíliában, és néhány ügyfél olyan tevékenységekre használja a műholdas internetrendszert, mint a szántóföldi adatmegosztás és a logisztikai nyomon követés. Kool azt is megjegyezte, hogy a Starlink értékes forrás lehet a John Deere kereskedők számára.

Távoli javítás is lehetséges

Ha Mato Grosso államban van, amely Brazília legnagyobb termelő állama, a gépkereskedő hét órányira lehet attól a géptől, és gyorsan rá tud kapcsolódni. Ez lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy elhárítsák a felmerülő problémát, hogy látogatás vagy bármilyen állásidő nélkül újra üzembe helyezzék a gépet. Ez hatékony

- mondta Kool.

A John Deere a hírek szerint szorosan együttműködik a Starlinkkel, hogy olyan változtatásokat dolgozzanak ki a műholdas internet-rendszeren, amelyek optimálissá teszik azt a mezőgazdasági alkalmazások számára. A mezőgazdasági berendezésekhez szánt Starlink-rendszert a hírek szerint a SpaceX fogja gyártani, hasonlóan a többi Starlink-készlethez. A John Deere várhatóan november körül kezdi meg a rendszer gyártását.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. szeptember 14. 14:01