Megjelent és ingyenesen elérhető a legfrissebb Precíziós Gazdálkodás Interaktív Magazin!

agrarszektor.hu2024. október 28. 13:27

Megjelent a Precíziós Gazdálkodás Interaktív Magazin negyedik negyedéves lapszáma, mely egy interaktív digitális magazin. Az új lapszám ingyenesen elérhető a www.preciziosgazdalkodas.com oldalon. A kiadványban szó van többek között a betakarítás automatizálásáról, a fenntartható talajjavításról, a különböző adatvezérelt megoldásokról Magyarországon és még sok, hasonlóan érdekes témáról. 

A lap többek között részletesen foglalkozik a mezőgazdasági drónokkal, illetve a különböző adatvezérelt megoldásokkal hazánkban. Mint írják, ma már itthon is egyre többen váltanak a jövő eszközeire, amelyek forradalmasítják a termelést. Habár sokan csak permetezőeszközként gondolnak a mezőgazdasági drónokra, valójában sokkal több rejlik bennük. Az ilyen drónok által gyűjtött légi adatok ugyanis lehetővé teszik, hogy a gazdák eddig soha nem látott részletességgel figyeljék meg a földjeiket, és megalapozottabb döntéseket hozzanak. A drónok használata alapvetően megváltoztatja a gazdálkodás jelenét, de természetesen nem minden munkafolyamatot tudnak helyettesíteni, például a szántás vagy a bálázás továbbra is a hagyományos eszközökre hárul. 

Forrás: Precíziós Gazdálkodás Interaktív Magazin

Címlapkép forrása: Egyéb
Címkék:
szántóföld, mezőgazdaság, fenntartható, agrárium, gazdálkodás, betakarítás, precíziós, precíziós-gazdálkodás, drón, szántás, interaktív, precíziós-eszköz, mezőgazdasági-drón,