Lesz itt minden: szeszélyes időjárással folytatódik a hét

agrarszektor.hu
Csütörtökön szinte egész nap felhős vagy borult lesz az ég, emiatt pedig sok helyen számíthatunk majd csapadékra. Pénteken inkább már a napsütése lesz majd a főszerep, eső pedig csak elszórtan alakulhat majd ki az országban. Míg csütörtökön 15 fok, addig pénteken már akár 22 fok körül is alakulhat a legmagasabb nappali hőmérséklet.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Csütörtökön erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd késő délutántól a Dunántúlon szakadozni, csökkenni kezd a felhőzet - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). Nyugat felől fokozatosan átvonul térségünk felett egy összefüggő csapadékzóna, emiatt pedig országszerte számíthatunk esőre. A délies szelet inkább csak élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 10 és 15 fok között alakul.

Pénteken északkeleten maradhatnak tartósabban felhős körzetek is, másutt azonban gomolyfelhő-képződés mellett általában sok napsütésre számíthatunk. Északkeleten és északnyugaton elszórtan, a többi térségben néhol valószínű zápor, és egy-egy zivatar is kialakulhat. A nyugatira, északnyugatira forduló szél sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?