2024. szeptember 8. vasárnap Mária, Adrienn
Olyan meleg jön, amilyen rég volt Magyarországon: mutatjuk, hol, mi vár ránk

Olyan meleg jön, amilyen rég volt Magyarországon: mutatjuk, hol, mi vár ránk

agrarszektor.hu
Vasárnap délen a 35 fokot is megközelíthetjük, de időnként záporok, zivatarok is jöhetnek a hétvége során. A következő napokban beköszönt az igazi nyár, délnyugatira forduló áramlással szárazabb, melegebb légtömegek érkeznek, így a hét második felében egyre többfelé elérjük, átlépjük a 30 fokot.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Ami az időjárás jellegét illeti, a napsütés lesz túlsúlyban, de időnként záporok, zivatarok érkezhetnek nyugat felől, erre nagyobb esély péntek hajnalban északon és szombat késő estétől van. A jelenlegi számítások szerint vasárnapra virradóan többfelé lehet majd zivatar, akár heves zivatar is - írja az Időkép

Vasárnap délen megközelíthetjük a 35 fokot

A hőmérséklet napról napra emelkedik: csütörtökön 26-31, pénteken 27-32, szombaton már 28-33 fokot mérhetünk, vasárnap délen pedig a 35 fokot is megközelíthetjük. A hajnalok is egyre enyhébbek lesznek, vasárnap reggel főként délen, délkeleten lesznek olyan tájak, ahol nem csökken 20 fok alá a hőmérséklet, azaz trópusi éjszakában lehet részünk. 

EZ IS ÉRDEKELHET

A légmozgás vasárnapig többnyire mérsékelt lesz, csak zivatarok idején támadhat fel, vasárnap viszont már többfelé megerősödhet a délnyugati szél. A sok napsütés és a magas napállás miatt az UV-sugárzás szintje délelőtt 10 és délután 16 óra között többfelé nagyon erős fokozatot érhet el, ezért célszerű lesz magas faktorszámú fényvédő krémekkel, illetve napszemüveg, szalmakalap viseletével óvni bőrünket a leégés ellen.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?