Elképesztő időjárás lesz ma Magyarországon: térképen mutatjuk, mi várható

Elképesztő időjárás lesz ma Magyarországon: térképen mutatjuk, mi várható

agrarszektor.hu
A Dunántúl északnyugati felén, valamint az Északi-középhegységben 25 fok körüli, az ország többi részén továbbra is 27 fok körüli vagy feletti, a Dél-Alföldön, illetve a Dunántúl délkeleti területein 29 fok körüli napi középhőmérséklet valószínűsíthető. Az egész ország területére figyelmeztetést adtak ki a magas hőmérséklet és zivatarok miatt. 

Már csak néhány napig jelentkezhet a Portfolio agrárdíjaira!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Ma elszórtan, napközben nagyobb eséllyel az északi területeken, estétől egyre inkább a déli tájakon alakulhatnak ki zivatarok. A késő esti órákban is aktív marad a légkör. A zivatarokat viharos széllökés (~60-80 km/h, egy-egy helyen ennél nagyobb is, erre a déli tájakon nagyobb az esély), jégeső (< 2 cm) és intenzív csapadék (~10-25 mm) kísérheti, lokálisan felhőszakadás (> 25-30 mm) is lehet - írja a met.hu.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?