2024. szeptember 12. csütörtök Mária
Kemény dolog történt Baján: sosem volt még erre példa

Kemény dolog történt Baján: sosem volt még erre példa

agrarszektor.hu
Nagy területen hűtötték le a levegőt a záporok, zivatarok, de az újabb melegrekordot nem tudták megakadályozni. A HungaroMet előzetes mérései alapján Baján 40,4 fok volt délután, ami szinte földbe döngölte a 2022-ben, szintén Baján (és Kübekházán) regisztrált 37 fokos rekordértéket.

Már csak néhány napig jelentkezhet a Portfolio agrárdíjaira!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Pénteken a 40,2 fokos melegrekord ugyan nem került veszélybe, de a legmagasabb minimum-hőmérséklet országos és fővárosi rekordja már nem úszta meg. Előbbi Szeged belterületén dőlt meg 24,5 fokkal, Budapesten pedig 24,1 fok lett az új rekord. A korábbi rekordot az 1952-ben Budapest Budakeszierdőn rögzített 24 fok tarotta, mind országos, mind fővárosi szinten - írja az Időkép.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?