Megérkezett a lehűlés: ilyen hideg már rég volt Magyarországon

Megérkezett a lehűlés: ilyen hideg már rég volt Magyarországon

agrarszektor.hu
Szombat reggel Magyarország nagy részén még 20 fok alatt maradt a hőmérséklet, ám volt olyan hely is, ahol mindössze 10 fok volt. Érdemes volt mindezt kihasználni és jól kiszellőztetni a lakást. Az előttünk álló hajnalok egyre melegebbek lesznek, nagyrészt 15-22 fok közötti minimumokra készülhetünk.

Már csak néhány napig jelentkezhet a Portfolio agrárdíjaira!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A friss hajnalok a mai nappal egy időre megint búcsúzni fognak. A szombat reggel még az ország nagy részén 20 fok alatt maradt, az Alföldön és délkeleten élők valószínűleg majd kiugrottak a bőrükből, hogy pár napig tudtak szellőztetni. A leghidegebb északkeleten, a Nyírségben volt, sok helyen 11-13 fok közé hűlt a levegő, de a dobogó képzeletbeli csúcsára ezúttal is Zabar állhatott fel, 10 fokkal - írja az Időkép.

Minimumok szombatra virradóraMinimumok szombatra virradóra

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?