Megjött az előrejelzés: kemény ősz várhat a magyarokra

Megjött az előrejelzés: kemény ősz várhat a magyarokra

agrarszektor.hu
Rendkívüli meleggel köszönt be a 2024-es meteorológiai ősz, ugyanis a térségünket kitöltő forró levegő még szeptember első napjaiban is vendégünk marad. A középtávú előrejelzések szerint még szeptember első napjaiban is 30 fok fölötti maximumok várhatók.

Már csak néhány napig jelentkezhet a Portfolio agrárdíjaira!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Ez annyit jelent, hogy első őszi hónapunk, így a tanév első napjaiban is országszerte maradnak a 30 fok fölötti maximumok, sok helyen a 35 fokot is elérheti, sőt meg is haladhatja a csúcshőmérséklet, a legmelegebb tájakon 36-37 fok lesz. Ez legalább 10 fokkal magasabb a szeptember elején megszokottnál, amikor is jellemzően 26-27 fok körül alakulnak az átlagos napi maximumok. Jelentős lehűlés, őszies fordulat egyelőre nem is látszik - írja az Időkép.

Címlapkép forrása: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. szeptember 13. 13:32