Ez gyors volt: hamarosan visszatér a jó idő Magyarországra

Ez gyors volt: hamarosan visszatér a jó idő Magyarországra

agrarszektor.hu
A Boris névre keresztelt mediterrán ciklon még a hétvégén és hétfőn is sokfelé okoz kiadós csapadékot, különösen a Dunántúlon viharos szelet és hűvös időt: az ország nagy részén 20, a tartósabban csapadékos tájakon 15 fok alatt marad a csúcshőmérséklet. Keddre aztán ez a légörvény nyugat, délnyugat felé távozik, kelet felől melegebb, szárazabb légtömegek érkeznek, így ezen a napon már országszerte kisüt több-kevesebb időre a nap, és csak elszórtan lehetnek záporok. Keleten, északkeleten már 20 fok fölé kúszik a hőmérséklet, a Dunántúlon kicsivel még 20 fok alatt marad.

Már csak néhány napig jelentkezhet a Portfolio agrárdíjaira!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 22-ig!

Szerdán, illetve csütörtökre virradóan még a Dunántúlon lehetnek záporok, ezt követően számottevő csapadék nem várható, egyre több napsütés és további melegedés jön, egyre nagyobb területen megközelítjük, elérjük a 25 fokot. A kedd és szerda hajnal többfelé párás, ködös lehet, majd csütörtökön és pénteken az élénk, erős keleties szél hatására kevésbé kell számítani hajnalonként pára-, illetve ködfoltokra. Jövő hétvégén úgy tűnik, a mostaninál sokkal kellemesebb, barátságosabb időben lesz részünk - írja az Időkép.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?