2024. szeptember 19. csütörtök Vilhelmina
Itt a figyelmeztetés: óriási esőre készülhetnek ma ebben a 6 megyében

Itt a figyelmeztetés: óriási esőre készülhetnek ma ebben a 6 megyében

agrarszektor.hu
Figyelmeztetést adtak ki hétfőre hat déli, délnyugati megyére is eső miatt Magyarországon, az érintett területeken 24 óra alatt több mint 20 mm csapadék hullhat. Emellett Győr-Moson-Sopron megyében erős szél miatt van érvényben elsőfokú figyelmeztetés ma, itt a várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t.

Már csak néhány napig jelentkezhet a Portfolio agrárdíjaira!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 22-ig!

A HungaroMet tájékoztatása szerint ma ismét nagyobb területen hullhat jelentős mennyiségű eső (> 10 mm). Elsősorban a Dunántúl középső és déli részein, valamint a Duna-Tisza közén 20 mm feletti csapadék valószínű. Intenzív záporokból az említett részeken lokálisan 20 mm-t jelentősen meghaladó csapadékra is van esély. Sopron környékén időként megközelíthetik, elérhetik a legerősebb széllökések a 70 km/-t, ezért is széllökés miatt figyelmeztetés van érvényben hétfőn. Mint írják, intenzív záporok környezetében egy-egy helyen villámtevékenység kialakulásának valószínűsége alacsony (a nap első felében Dunától keletre, majd délután, este a Dunántúlon).

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. szeptember 18. 14:59