Fontos hírek érkeztek az árvízről: erre készülhetnek a főváros lakói

Fontos hírek érkeztek az árvízről: erre készülhetnek a főváros lakói

agrarszektor.hu
Bár a Duna tetőzése csak szombaton várható, ma reggelre már 810 centiméteres vízállást mértek Budapestnél. A folyó fentebbi szakaszain vagy mára lehet számítani a tetőzésre, vagy már lecsengőben van az ár.

Már csak néhány napig jelentkezhet a Portfolio agrárdíjaira!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 22-ig!

Nagybajcs már túl van a tetőzésen, tegnap délben 858, míg az esti órákban 855 centit mértek a vízügyi szakemberek. Komáromban, Esztergomban, Nagymaroson ma várható a legmagasabb vízállás - írta meg az Időkép.hu. A szakértők szerint Vácott holnap reggel 750 centivel érkezhet meg a csúcs, ami bő fél méterrel marad el a 2013-as, valaha mért legnagyobb értéktől. Csütörtök este egyébként 712 centin állt ott a Duna.

Budapesten a folyó mára átlépte a 800 centit, egészen pontosan 810 centis volt az Országos Vízjelző Szolgálat mérései szerint a reggeli adat. A fővárosban holnap reggelre, 837 centi körül várják a tetőzést.

Címlapkép forrása: Ács András
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?