Óriási eső jön itthon: mutatjuk, hol lesz a legdurvább a vihar

Óriási eső jön itthon: mutatjuk, hol lesz a legdurvább a vihar

agrarszektor.hu
Egy hidegfront éri el Magyarországot kedd éjjel, ami esőt, záport, sőt akár égzengést is hozhat holnap. A front után azonban újra napsütés várható a következő napokban itthon.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Regisztráljon most még EARLY BIRD áron! 

Egy hidegfront ér ide már ma éjjel. Nyugaton kezd esni késő éjszaka, majd szerdán kelet felé átvonul felettünk. Kora reggel keleten még kisüthet a nap, délelőtt pedig már nyugaton. A csapadéksáv javát a Dunántúl kapja, esővel, kiadósabb záporokkal, sőt a délnyugati, déli megyékben zivatar alakulhat ki - írja az Időkép. Keletre már gyengülve ér, a Tiszántúlra csak kevés zápor, gyenge eső jut. A hőmérséklet még mindig tavaszias tartományban alakul, 17-25 fok várható, hűvösebb a csapadéksáv mentén lesz.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. október 8. 15:02