Hatalmas eső zúdult le Magyarországon: mutatjuk, hol volt a legdurvább

Hatalmas eső zúdult le Magyarországon: mutatjuk, hol volt a legdurvább

agrarszektor.hu
A Bánkút-Debrecen vonaltól északkeletre csapadékosan indult a reggel, 10-12 mm eső hullott. Jelenleg erős északnyugati szél fúj, ami fokozhatja a hidegfront okozta kellemetlen tüneteket. Szerdán változékony felhőzetre számíthatunk, de jelentős csapadék már nem várható, a keleti és északkeleti részeken pedig napos idő valószínű, míg nyugaton több felhő lesz az égen.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Regisztráljon most még EARLY BIRD áron! 

A Bánkút-Debrecen vonaltól északkeletre igen csapadékosan indult a reggel, a borult égboltból itt néhol 10-12 mm eső hullott, mely alaposan meglocsolta a földeket. Élénk, a középső területeken erős északnyugati szél fúj jelenleg, amely fokozhatja a hidegfront okozta fejfájásunkat, migrénünket, valamint ingerlékenyebbek, feszültebbek lehetünk.  Az érintő hidegfrontot követően azonban egyre inkább egy anticiklon fogja átvenni az uralmat a Kárpát-medence időjárása felett - írja az Időkép.

Szerdán így változékony felhőzetre készülhetünk, de számottevő csapadék már sehol sem várható. Az ország keleti, északkeleti felén napos időben bízhatunk, míg nyugaton több felhő lehet majd az égen. Hajnalban északkeleten gyengén fagyhat.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?