Olyan meleg jön, amilyen már rég volt Magyarországon: ez kemény lesz

Olyan meleg jön, amilyen már rég volt Magyarországon: ez kemény lesz

agrarszektor.hu
A hétvégén szép idővel búcsúzik a nyári időszámítás, kezdetét veszi a téli időszámítás, a legtöbb helyen napsütéses időjárás várható, bár reggelente párás és ködös időszakok előfordulhatnak. A déli meleg levegő hatására a hőmérséklet sokfelé meghaladhatja a 20 fokot, míg vasárnap a dunántúli területeken akár 24 fok is lehet, de a hajnalban képződő köd és rétegfelhőzet miatt helyenként 15 fok alatt maradhat a csúcshőmérséklet.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Igazán szép idővel búcsúzik a nyári időszámítás és veszi kezdetét a téli időszámítás a hétvége során. Szombaton és vasárnap is többfelé lesz ugyan párás, ködös a reggel, illetve szombaton nyugaton, északnyugaton alacsony szintű rétegfelhőzet is kialakulhat, ami ott napközben kissé tartósnak bizonyulhat. Az ország nagy részén azonban a hétvége mindkét napján a napsütésé lesz a főszerep, amit csak fátyolfelhők szűrhetnek időnként - írja az Időkép.

Az átlaghoz képest enyhébb idő október utolsó napjaiban is folytatódik, de hajnalonként egyre nagyobb területen képződhet köd, illetve rétegfelhőzet, amelynek egy része a nappali órákban is tartósan megmaradhat. Ezeken a tájakon 15 fok alatt maradhat a csúcshőmérséklet.

Címlapkép forrása: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?