Mi lesz a magyar gazdasággal, az energiaárakkal és a kkv-kal? - Szeptember végén Győrben kiderül

Mi lesz a magyar gazdasággal, az energiaárakkal és a kkv-kal? - Szeptember végén Győrben kiderül

agrarszektor.hu
Milyen fejlődési pálya vár a magyar gazdaságra a következő években és hogyan alakulhat a forint árfolyama? Hogyan lehet egy ilyen kihívásokkal teli környezetben a vállalatok működési hatékonyságának javítására fókuszálni? Jöjjön el szeptember 28-án a Nyugat-Magyarországi Gazdasági Fórumunkra, Győrbe, ahol átbeszéljük a térség aktuális helyzetét és megoldási irányokat is kínálunk.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Milyen fejlődési pálya vár a magyar gazdaságra a következő években és hogyan alakulhat a forint árfolyama? Hogyan lehet egy ilyen kihívásokkal teli környezetben a vállalatok működési hatékonyságának javítására fókuszálni? Jöjjön el szeptember 28-án a Nyugat-Magyarországi Gazdasági Fórumunkra, Győrbe, ahol átbeszéljük a térség aktuális helyzetét és megoldási irányo is kínálunk.

Félnapos ingyenes konferenciánk jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy gyors és aktuális áttekintést adhassunk a kis- és közepes vállalatok, gazdasági szervezetek, önkormányzati cégek (projekt) vezetői számára az egyes szakterületek helyzetéről és kilátásairól. A makrogazdasági kitekintés mellett kiemelt hangsúlyt kapnak a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló fejlesztési lehetőségek, a vállalatfinanszírozás és a tőkefinanszírozásban, valamint a digitalizációban rejlő potenciálról, továbbá lesz szó kintlévőségekről is.

A részletes program IDE kattintva érhető el.

A RENDEZVÉNY INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT.

Akik biztosan előadnak a rendezvényen:

Az előadásokat követően a vállalkozások digitális kihívásairól és lehetőségeiről Tamás Szilárd, a Modern Vállalkozások Programjának tanácsadója beszélget majd a kerekasztal beszélgetésben résztvevő szakemberekkel.

Az ország gazdasági vérkeringésében nagyon fontos szerepet játszanak a nagyvárosok, a vidék gazdasági és innovációs központjai, ezért a Portfolio rendszeresen látogat el ezekbe az erőcentrumokba is gazdasági konferenciasorozata keretében. Célunk idén is változatlan: ezeken a fórumokon is színvonalas, aktuális gazdasági és pénzügyi információkkal segítsük a helyi vállalatokat a megalapozott üzleti döntéshozatalban, ezáltal versenyképességük növelésében. A Kelet-Magyarországi Gazdasági Fórumra még a nyár elején került sor Tiszaújvárosban, a rendezvényről szóló beszámolónk az alábbi cikkben olvasható, a galériában pedig az eseményről készült fotók tekinthetők meg.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 16. 11:27