Egyedi kedvezményt kapnak a fiatal gazdák és őstermelők

Egyedi kedvezményt kapnak a fiatal gazdák és őstermelők

agrarszektor.hu
Egyedi elbírálás után idén első alkalommal féláron vásárolhatnak jegyet az őstermelők és a fiatal gazdák a november 29-én és 30-án megrendezendő Agrárszektor 2023 konferencián. A kétnapos rendezvényen fontos szakmai tudnivalókról, piaci trendekről értesülhetnek a résztvevők, és jó lehetőség nyílik a kötetlen beszélgetésre, networkingre is. A kedvezményprogrammal a Portfolio Csoport célja az, hogy az őstermelők és a fiatal gazdák is élhessenek a kiemelt rendezvény nyújtotta lehetőségekkel.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A szervezők fontosnak tartják, hogy a kisebb szereplők és a fiatalok is profitálhassanak az Agrárszektor konferencia pozitívumaiból, első kézből értesülhessenek a szabályozói változásokról, megismerjék a piaci trendeket és innovatív megoldásokat, valamint kihasználják a networkingben rejlő lehetőségeket.

Féláron lehet jegyet venni

A programban való részvételhez mindössze egy űrlapot kell kitölteni, amelyen olyan alapvető gazdálkodási adatokat kell megadni, mint például a megművelt terület nagysága, állattartás esetén az állategységek száma, illetve a becsült éves árbevétel. A beérkezett űrlapokat a Portfolio szakmai csapata egyedileg bírálja el, kedvező döntés esetén pedig a beküldő féláron vásárolhat jegyet a konferenciára.

Idén is ütőképes a program

Az Agrárszektor 2023 idén is kiemelkedő szakmai programmal készül, amelynek keretében számos agrárszakmai téma kerül napirendre. A rendezvény részletesen foglalkozik a növénytermesztés, az állattenyésztés, a finanszírozás, a tápanyag-utánpótlás kérdéseivel, de számos más témával is, mint amilyen az állategészségügy, a robotizáció és a digitalizáció. Újdonság az is, hogy idén először karitatív tevékenység is kapcsolódik a konferenciához. Az Agrárszektor 2023 kiemel jótékonysági partnere a Bátor Tábor Alapítvány, amely súlyosan beteg gyerekeknek tervez élményterápiás programokat, az eseményen pedig 5 millió forintot igyekszik összegyűjteni a tábor tavának rendbetételéhez, amely újra lehetőséget adna vízi programok szervezésére a gyerekek számára.

A részletes program és minden tudnivaló megtalálható a konferencia oldalán. A kedvezmény igénybevételéhez szükséges adatlap itt tölthető ki. Ha kitöltötte az adatlapot, mentse le és emailben küldje el a kistermeloikedvezmeny@portfolio.hu címre. A levél tárgya: Portfolio Agrárszektor 2023 - kistermelői jelentkezés.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?