Használt hűtőkocsikat kínálnak eladásra: ezzel jól járhat sok magyar cég

Használt hűtőkocsikat kínálnak eladásra: ezzel jól járhat sok magyar cég

agrarszektor.hu
Ismét korszerűsíti a járműparkját a Tesco. Az online vásárlások során rendelt árukat a már bevált IVECO és Mercedes-Benz (forgalmi engedély szerint SOLOMON) márkájú, hűtős kisteherautókkal szállítják ki a vevőknek, a lecserélt gépjárművek helyét pedig ugyanilyen, de vadonatúj kisteherautók veszik át. Az aukcióra bocsátott használt hűtőkocsik főleg az élelmiszeripari kiszállítók, kisebb feldolgozók számára lehetnek hasznosak.

Már csak néhány napig jelentkezhet a Portfolio agrárdíjaira!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 22-ig!

A flotta régebbi generációhoz tartozó, lecserélt járműveit online aukcióra bocsátják, hiszen más vállalkozások számára ezek még használhatóak. Az árverezés oka az áruházlánc számára előírt, meghatározott futásteljesítményt követő kötelező csere. A szeptember 6-án induló online aukció tételei közt megtalálható járművek mintegy fele ThermoKing V-300 hűtővel rendelkezik, a többi pedig ThermoKing V-300 max, ThermoKing V300-50 vagy MaxSpectrum V300-90 hűtővel felszerelt. Két helyszínen lévő kisteherautókra licitálhatnak majd az érdeklődő vállalkozások, egyelőre a budaörsi telephelyen található 13 jármű került fel az aukciós oldalra, ahol egészen október 8-ig tehetik meg ajánlataikat az árverés résztvevői.

Az aukción szereplő tételek kikiáltási ára összesen 65 ezer euró, mindegyik gépjármű induló ára 5 ezer euró. A futásteljesítmény 220.272 km és 361.151 km közt változik, a járművekért így erős verseny várható, hiszen a KKV-k és egyéni vállalkozók még pár évig használhatják, mielőtt végleg leselejteznék őket. Az online aukció licitzárását személyes megtekintési lehetőség, eszközszemle előzi meg, melyre 2024. október 7-én kerül sor. Ehhez egy egyszerű regisztráció után könnyen bejelentkezhetnek a potenciális vásárlók az alábbi aukciós portálon.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. szeptember 16. 13:31