Agrofuture Konferencia: fenntarthatóság és innováció az agráriumban

Agrofuture Konferencia: fenntarthatóság és innováció az agráriumban

agrarszektor.hu
A magyar agrárium legfontosabb fenntarthatósági és innovációs kihívásait tűzi napirendre az Agrofuture Konferencia, amelyet idén első ízben rendez meg a Portfolio Csoport. A május 23-i kecskeméti tematikus rendezvény hiánypótló szakmai eseménynek számít a hazai agrárgazdaságban, és arra törekszik, hogy bemutassa a modern gazdálkodási követelményeket és lehetőségeket az agrárpiaci szereplőknek.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Szemléletváltásra van szükség a hazai agráriumban, ha a gazdálkodók meg akarnak felelni a modern gazdálkodási követelményeknek. A mezőgazdaságban is egyre inkább előtérbe kerülnek a fenntarthatósági és az ezzel összefüggő innovációs szempontok, amelyeket az agrárpiaci szereplőknek tevékenységeik során érvényesíteniük kell. A magyar agrárium legfontosabb fenntarthatósági és innovációs
kihívásaival foglalkozik a május 23-i Agrofuture Konferencia, amelynek helyszíne a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont lesz.

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia az agráriumot érintő fenntarthatósági és innovációs témákat tematikus módon dolgozza fel, így hiánypótló szerepet tölt be a hazai agrárgazdaságban. A konferenciával a Portfolio Csoport kiemelt célja, hogy bemutassa és népszerűsítse a hazai gazdálkodók körében a korszerű termelés elvávásokat és lehetőségeket.

Az Európai Unió számos agrárszabályozási előírása, a klímaváltozás elleni küzdelem és az agráriummal szembeni társadalmi-fogyasztói elvárások változása olyan helyzetet teremt, amely gyökeresen új szemléletet és termelési gyakorlatokat tesz szükségessé a hazai agrárgazdaságban is. Ez ma már komoly támogatáshoz jutási kérdés is, hiszen az Európai Uniós agrár- és vidékfejlesztési támogatások mind nagyobb hányadát köti környezetvédelmi és fenntarthatósági követelmények teljesítéséhez, ezért a konferencia részletesen kitér arra is, hogy a gazdálkodók miként férhetnek hozzá a legtöbb forráshoz az új feltételek között.

A rendezvény - másik kiemelt témaként - azokat az innovációs trendeket, termékeket és technológiákat mutatja be, amelyeket versenyképességük növelése érdekében ismerniük és alkalmazniuk kell a hazai agrárgazdaság szereplőinek. A modernizáció az agráriumban is olyan mértékben felgyorsult, hogy az innovációs változások nyomon követése az agrárvállalkozásktól is egyre komolyabb és gyorsabb tájékozódást követel meg. A konferencia arra törekszik, hogy a legnagyobb gazdasági haszonnal járó agrárinnovációs eredményeket bemutassa az ágazat szereplőinek, így sikeres gazdasági-üzleti tevékenységeik érdekében hozzájáruljon ahhoz, hogy az innovációs termékek és technológiák alkalmazhatóságában naprakészek legyenek és felhasználásukkal minél jobb gazdálkodási eredményeket érhessenek el.

A konferencia programjához kattintson ide>>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferenciára a portfolio.hu weboldal „konferenciák” menüpontjában, a Portfolio Agrofood 2024 Konferencia hivatalos felületén lehet jegyeket vásárolni. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai és szaktanácsadói 35 százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyeket.

A jelentkezési feltételek ide kattintva is elérhetők>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?