Konferencia: "a vidék lesz az ország támasza"

agrarszektor.hu
Az Új Széchenyi Terv, valamint a mezőgazdasági támogatások aktualitásai mellett a belvíz elleni védekezésről és Hódmezővásárhely belvízrendezési tervének megvalósításáról is szó esik 2011. március 2-án 17 órától a "Gazdanap a gazdag napokért - a vidék lesz az ország támasza" című konferencián Hódmezővásárhelyen.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

2011. március 2-án 17 órakor a mezőgazdaság és a vidékfejlesztés felső vezetői tartanak konferencát Hódmezővásárhelyen a Polgármesteri Hivatal dísztermében. Az eseményen "A mezőgazdaság és a vidékfejlesztés az Új Széchenyi Terv tükrében" címmel dr. Fazekas Sándor Vidékfejlesztési Miniszter, "Árvíz-belvíz: Hangsúly a megelőzésen!" címmel dr. Illés Zoltán a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetügyért felelős államtitkára, "Mezőgazdasági támogatások aktuális helyzete és jövőbeni lehetőségei" címmel Palkovics Péter a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal elnöke tart előadást, köszöntőt dr. Lázár János polgármester, országgyűlési képviselő mond.

A konferencián szó esik majd a belvíz elleni védekezésben részt vevő szervezetek működéséről, valamint Hódmezővásárhely - mint hazánk legmélyebben fekvő és a második legnagyobb közigazgatási alapterülettel rendelkező városának - átfogó belvízrendezési tervének megvalósításáról is. Az elmúlt hetekben Hódmezővásárhely közigazgatási területének 30 százalékát, mintegy 150 négyzetkilométert, borított belvíz, amely a mezőgazdaságban rendkívüli károkat okozott, pontos felmérés csak a víz levonulása után készíthető, de a becsült hozamkiesés megközelíti a 3,5 milliárd forintot.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?