Jön a huszadik Pápai Agrárexpo - Idén mi is ott leszünk! (x)

agrarszektor.hu
2016. május 27-29. között immár huszadik alkalommal rendezik meg a Pápai Agrárexpo mezőgazdasági szakkiállítást és vásárt, amely a megye és a térség kiemelt, komoly vonzerővel bíró eseménye. A háromnapos, hosszú évek óta sikeres, több mint tízezer látogatót vonzó rendezvényt idén a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szervezi. A Portfolio idén a Nyugat-magyarországi Agrárfórum 2016 konferencia megrendezésével csatlakozik a rendezvényhez.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A XX. Pápai Agrárexpo kiemelt célja, hogy szakmai előadások keretében tájékoztatást nyújtson az agrárágazat újdonságairól, valamint lehetőséget biztosítson a kiállítóknak és a termelőknek arra, hogy személyesen is találkozhassanak potenciális vásárlóikkal.

A Portfolio idén a Nyugat-magyarországi Agrárfórum 2016 konferencia megrendezésével csatlakozik a rendezvényhez. A szakmai nap résztvevői - a Portfolio előző agrárkonferenciáihoz hasonlóan - most is magas színvonalú szakmai programra és professzionális szervezésre számíthatnak.

A színvonalas szakmai kínálat bővítése mellett az agráriumhoz szorosan nem kötődő látogatók számára is élvezetes programot kínálnak, a kiállítás jellegéhez illeszkedő családi programok és gépbemutatók közelebb hozzák az érdeklődőket a magyar agrárágazathoz és élelmiszeriparhoz. A kóstolási lehetőségek széles választékával pedig a hazai gasztronómiát és a helyi termékeket népszerűsíti a NAK. 


Önnek, illetve vállalkozásának lehetősége nyílik kiállítóként vagy szolgáltatóként részt venni a rendezvényen. További részletek és jelentkezés itt.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?