Erősödik az euró a dollárral szemben

agrarszektor.hu
Nem voltak igazán nagy mozgások a devizapiacon szerda reggel, az euró minimális mértékben erősödik a dollárral szemben, így 1,23 feletti árfolyamot látunk. A forint továbbra sem mozdul érdemben, 309-310 között ingadozik az euróval szemben - írja a Portfolio.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Szerda reggel a forint 309,3 körül járt az euróval szemben, ez egy hajszállal alacsonyabb volt a kedd esti árfolyamnál. Az utóbbi napokban sem tudott érdemben elmozdulni a forint, annyi történt csak, hogy a 308-310-es sáv felső felébe került az árfolyam, sőt átmenetileg 310 felett is járt az euró-dollár jegyzés. A dollárral szemben 251,33-nál járt a magyar deviza, míg a svájci frank 263 forintba került.

Megint 1,23 fölé erősödött az euró

A forint versenytársai közül a lengyel zloty és a cseh korona is mérsékelt gyengüléssel kezdte a napot az euróval szemben, és egyelőre a feltörekvő piacokon sem látunk komoly mozgásokat. Az orosz rubel például 0,1 százalékkal erősödött a dollárral szemben, a török líra minimális mértékben gyengült, míg a dél-afrikai rand stagnálással kezdett.

Az euró-dollár árfolyamban minimális emelkedést látunk szerda reggel, az 1,2308 körüli jegyzés 0,1 százalékkal magasabb a keddinél. A japán jen eközben 0,3 százalékkal erősödött a dollárral szemben, míg az angol font 0,2 százalékos javulással kezdte a napot.

Megint 1,23 fölé erősödött az euró

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?